Evimde Keenetic Hopper Router'ı ana cihaz, Keenetic Sprinter'ı da mesh genişletici olarak kullanıyorum. Sprinter'ın bağlantısı kesildi bildirimi geldi. Uzaktan Hopper'ın arayüzüne eriştim. Panelden Wi-Fi ile alakalı hiçbir sisteme erişemiyordum. Bilgileri gelmiyordu. İstemci listesi yüklenemiyordu.
Cihazı birkaç defa yeniden başlattım. Kararlı sürümden Ön İzleme sürümüne geçtim. Tekrar kararlı sürüme döndüm; değişmedi. Keenetic desteğe yazdım.
Merhaba Mehmet Bey,
Öncelikle farklı web tarayıcıları ile test edin, sorun devam ederse farklı bir istemci ile cihazınıza kablolu yada kablosuz bağlanıp test ediniz. Yaşadığınız durum devam ederse fabrika ayarlarına alıp yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için Pazartesi - Cuma 09:00 -18:00 saatleri arası hizmet veren 02167093200 numaralı Keenetic destek hattını arayarak arkadaşlarımızdan yardım alabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Fabrika ayarlarına aldıktan sonra tekrar kurulum yapabilmek için eşimden evdeki cihazlardan birine uzaktan erişim yazılımı yüklemesini istedim. Eşim bu sırada cihazın fişi çekip takmış. Bağlantı kesilince arayüze erişim gitti. Tekrar bağladığında, fabrika ayarlarına dönmek için arayüze girdiğim zaman Wi-Fi bölümü resetlenmiş fakat aktif bir şekilde görünüyordu. Mevcut Wi-Fi ayarları silinmiş ve kablosuz ağlar devre dışı bir haldeydi.
Etkin yapıp önceki Default ağ bilgilerini yazdım. Evdeki tüm cihazlar tekrar sorunsuz bir şekilde bağlandı. Benzer bir problem yaşayan arkadaşlar olursa atomu parçalamaya çalışmadan önce, altın metodu bir denesinler.
Çözüm: Fişi çek sonra geri tak.